Разширено търсене

Новини

« Обратно

Мениджър за един ден в Българска агенция за инвестиции

17 ноември 2016

Българска агенция за инвестиции участва за първа година в инициативата „Мениджър за един ден ” на Джуниър Ачийвмънт България. Трима  млади мениджъри се включиха  в работата на БАИ. Работният процес на Изпълнителния директор, Стамен  Янев беше проследен от Денис Павлов, ученик в 23 СУ „Фредерик Жоли- Кюри“, гр. София  с изучаване на предприемачество и бизнес и  основи в маркетинга. Денис се интересува от Международни икономически отношения и Бизнес процеси и управление, като има намерение да продължи образованието  си в Южна Корея.

Десислава Джоргова от Самоковското училище ПТГ „Н.Й. Вапцаров“ пое поста Главен експерт в дирекция „Маркетинг и инвестиционно обслужване“ в БАИ. Десислава Джоргова е в 10 клас и е активен участник и победител в редица конкурси свързани с управление на икономически процеси и иновации. Интересува се от икономика, графичен дизайн и архитектура.

Теменужка Богданова зае поста Специалист "Маркетинг и инвестиционно обслужване“. Тя е единадесетокласничка в ПТГ „Н.Й. Вапцаров“, гр. Самоков. Владее английски език и има интерес към маркетинга и управлението на икономически процеси. Има желание да продължи своето образование в Университета за национално и световно стопанство със специалност  Маркетинг и Мениджмънт. Участва  в училищни състезания, свързани с финансова и счетоводна дейност. Младите мениджъри останаха доволни от своето участие в работата на Българска агенция за инвестиции и споделиха, че са научили много за работата, функциите и ролята на  БАИ в икономиката на България.