Разширено търсене

Новини

« Обратно

Стамен Янев връчи наградата „КОРПОРАТИВНО И СОЦИАЛНО ОТГОВОРНО ПРЕДПРИЯТИЕ НА 2015 ГОДИНА“ в дървообработващата и мебелната промишленост.

18 ноември 2016

Изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев участва в организираната за втори път церемония по връчването на ГОДИШНИ НАГРАДИ 2016 за членовете на Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост /БКДМП/, която се проведе в к.к Боровец. Стамен Янев бе поканен от БКДМП да връчи наградата „КОРПОРАТИВНО И СОЦИАЛНО ОТГОВОРНО ПРЕДПРИЯТИЕ НА 2015 ГОДИНА“. Наградата беше връчена на „Мебел стил“ ООД, която има изключително успешен модел на семеен бизнес, който реализира много добра социална политика. Фирмата има сериозен социален пакет, насочен към своите работници. Към момента в дружеството работят 470 служители с помощта на които то се е превърнало в един от най-големите производители в България.

„За мен е удоволствие да бъда днес сред вас и да се отзова на поканата на Браншовата камара на дървообработващата  и мебелната промишленост да връча именно тази награда, като се надявам следващата година за тази категория да има много номинирани фирми. Ние, от Българската агенция за инвестиции, също наградихме Мебел-Стил ООД с грамота за инвестиции в разширяване на бизнеса“, коментира Стамен Янев.