Разширено търсене

Информационни технологии

Човешки ресурси

« Обратно

Интерконсулт България (ICB)

 

 

 

 

Основана: 1996

Персонал: 120

Услуги: разработка на софтуерни решения & ИТ и бизнес консултиране

Технологии: специализирана в майкрософтските технологии & платформа за моделиране на бизнес процеси ARIS

 

Интерконсулт България (ICB) е софтуерна и консултантска компания, носител на редица престижни отличия и основана през 1996 г., която заема една от водещите позиции сред софтуерните компании в страната.

 

Компанията предлага услуги с висока добавена стойност в областта на дизайна и разработката на софтуерни решения, CAD системи, 3D моделиране, разработване на облачни и мобилни приложения, управленско и ИТ консултиране, поддръжка и обучение на крайни клиенти.

ICB има повече от 300 успешно реализирани проекта както в България, така и в чужбина и е изградила добри традиции на сътрудничеството с водещи европейски университети като Teknologisk Institutt, Софийски университет и др.

 

Организацията работи в широк кръг от сектори като инженерна дейност, банки, финанси и застрахователна дейност, строителство и недвижими имоти, зелено производство и др. Собствените продукти на компанията включват пакет от софтуерни решения за банковия сектор Safe Family и agileMode – оригинално бизнес решение за автоматизиране на бизнес процеси. Сред клиентите на ICB спадат: Kongsberg Maritime, coBuilder, Дружество за касови услуги, АЕЦ Козлодуй и др.

 

Компанията разполага с впечатляващ набор от престижни награди, сред които European IT Excellence Award 2010, златен и сребърен Seal of eExcellence 2011 и 2012 г. от CeBIT Hanover, отличието иновационен хъб за 2013 г. за България и др. През 2013 г. ICB бе наградена и като Партньор на годината за България на Майкрософт.

 

Пример за решение:

http://www.icb.bg/en/success-stories/14-km-improves-productivity-by-k-tools-application-integration-solution-