Разширено търсене

Информационни технологии

Човешки ресурси

« Обратно

ScaleFocus

Основана: 2012

Персонал: 100

Услуги: разработка на софтуер

Технологии: специализирана в IT systems development, EAI/SOA, BI, DWH, Mobile applications, QA

 

Една от най-бързо развиващите се ИТ компании в България, за кратката си история доказа зрелостта на екипа си от около 100 души. В основата на корпоративната политика на компанията е фокусът върху нуждите на клиента с ясната цел за устойчив растеж на бизнеса.Компанията обслужва клиенти в 12 държави от Северна Америка, Европа и Близкия Изток и е партньор на 6 от водещите технологични компании в света - IBM, Microsoft, TIBCO, VMware, Citrix и Veeam.

 

През ноември 2013 г. ScaleFocus отвори офис в Лондон, чрез който засилва присъствието си в Обединеното Кралство. Компанията е пълноправен член на Българската Аутсорсинг Асоциация (БАА) и Германо-Българската Индустриално-Търговска Камара (ГБИТК). Заедно с тези организации ScaleFocus работи за утвърждаване на България като аутсорсинг хъб в Източна Европа.


Focus Deployer e уеб базирана система, разработена вътрешно в ScaleFocus за бързото автоматизирано внедряване и конфигурация на TIBCO BusinessWorks приложения. Тя предоставя функции като автоматично конфигуриране и валидация, групово внедряване, опции за синхронизация и много други. Като продукт за цялостно управление на внедряването на TIBCO Business Works приложения, Focus Deployer се грижи за автоматизацията на внедряването и консолидацията на комплексните среди за интеграция.