Разширено търсене

Информационни технологии

Успешни примери

« Обратно

Experian

Еxperian е глобален лидер в предоставянето на информация, аналитични решения и инструменти на организации и потребители в цял свят. Компанията подпомага бизнеса в по-доброто управление на кредитния риск, точното таргетиране на маркетинговите предложения, минимизиране на риска от потенциални финансови  измами и ефективно автоматизиране на процеса по вземане на решения.

Еxperian има офиси в над 40 страни и повече от 17 000 служители.

 

В България компанията е представена от 2004 година с три от четирите си основни линии на бизнес: Кредитни услуги, Аналитични решения и Маркетинг услуги.

 

Българският център е най-големия за компанията в ЕМЕА региона.

 

В началото на 2013 година Experian България се премести в нов офис в бизнес сграда Мегапарк на 3000 кв.м. площ и възможност за 300 работни места като през годината компанията допълнително увеличи офисните си площи с близо 50%.

 

В локалния офис на компанията работят над 300 човека, разпределени в 10 отдела. Тук се разработват водещите световни продукти на компанията, използвани от най-големите банки, финансови институции, кредитни бюра и корпорации в цял свят. 

 

Experian има повече от 100 000 клиенти в различни индустрии и пазари. В България това са над 30 водещи банки, финансови организации и телекоми.