Разширено търсене

Информационни технологии

Успешни примери

« Обратно

Telerik: А Progress Company

Продуктовото портфолио на Telerik: A Progress Company включва водещи .NET решения (Telerik DevCraft), световноизвестни инструменти за потребителски интерфейс (Telerik Kendo UI), иновативна система за управление на съдържанието (Telerik Sitefinity) и междуплатформено решение за разработка на мобилни приложения за всеки вид устройство и екран (Telerik Platform).

 

В края на 2014 г. компанията е закупена от глобалния софтуерен разработчик Progress Software в най-голямото корпоративно придобиване в софтуерната индустрия в Югоизточна Европа. С придобиването „Телерик“ става „Telerik: А Progress Company“, а основателите на компанията се присъединяват към висшия мениджмънт на Progress. Обединявайки сили, двете компании ще предоставят цялостна платформа в „облака“ и локална (on-premise) платформа, която позволява разработването на красиви приложения, задвижвани от данни за всеки вид устройство и „облачна“ технология.

 

Telerik: А Progress Company е носител на над 300 световни награди и е водещ работодател в България за шест поредни години от 2007 г. През 2013 г. и 2014 г. Telerik: А Progress Company е отличена като „Визионер“ в три престижни „Магически квадранта“ (методология за оценка на представянето на компаниите в редица технологични сектори) от световния лидер за ИТ проучвания и консултиране Gartner.

 

Компанията организира и изцяло финансира образователната инициатива „Академия на Телерик“, която предоставя безплатно обучение по програмиране за всички възрасти. С четирите си направления – „Софтуерна академия на Телерик“, „Училищна академия на Телерик“, „Алго академия на Телерик“, „Детска академия на Телерик“ - програмата помага на хиляди ученици, студенти и млади хора, които искат да се преквалифицират, да развият практически умения в сферата на разработката на софтуер и да се реализират успешно в ИТ индустрията.

 

За повече информация за Telerik: A Progress Company и нейните продукти посетете: http://www.telerik.com/.