Разширено търсене

Информационни технологии

Успешни примери

« Обратно

МУСАЛА СОФТ

  • Първата българска компания, която е получила международната награда “Software Excellence” в категорията „Малки и средни предприятия“ за успешното сертифициране на трето ниво на CMMI от Европейския софтуерен институт (2010)
  • Спонсорира националния отбор по математика и информатика
  • Годишните разходи на компанията за изследвания и развитие са около 10% от всичките им разходи

Основана: 2000

Служители: 200+

Дейности: Software development,System integration, Embedded & Mobile Apps

 

 

Целта на образователните игри, които организира Мусала Софт е да даде на децата възможност да учат, докато играят. Игрите позволяват да се развие логическото мислене, креативност и води децата през комплекс от геометрични форми. Първите игри са базирани на продуктите Apple (iPhone / iPad / iPod), но компанията обмисля възможностите да включи и други популярни платформи/устройства (Android, Nokia OVI, WP7).

 

Smart Source Analyzer – платформа за подобрение, одит и управление на качеството на софтуерните системи за развитие. Използването на тези методи на статичен анализ и изкуствен интелект, платформата идентифицира и анализира софтуерните системи, проблемните елементи и анти моделите. Партньори на проекта са Софийски университет, Технически университет в София и Българската академия на науките.