Разширено търсене

Информационни технологии

Успешни примери

« Обратно

Visteon Electronics Bulgaria

Основана: 2001

Служители: 550

Дейности: Automotive Research & Development Engineering Center

Вистеон притежава 70% от Halla Visteon Climate Control Corp., която е вторият по големина световен доставчик на решения за терморегулиращи системи за превозни средства. Вистеон създава, проектира и произвежда иновативни компоненти и системи за почти всички производители на автомобили в света. Корпоративните офиси на компанията са във Ван Бурен Тауншип (Мичиган, САЩ), Шанхай (Китай) и Челмсфорд (Великобритания). Вистеон разполага с офиси и заводи в 31 страни, в които работят приблизително 29 000 души. Продажбите на Вистеон за 2013 г. възлизат на 7,4 млрд. долара. Научете повече на www.visteon.com.

 

За Вистеон България

На българския автомобилен пазар Visteon присъства от 2001г. В Софийския развоен център на Visteon работят около 600 служители. Инженерните специалисти в България са част от втория най-голям развоен център на компанията за автомобилния им бизнес. Многобройни екипи разработват софтуер, хардуер и механика за автомобилната електроника (табла, дисплеи, мултимедийни устройства, комуникационни модули и др.). Развойният център на Visteon в София работи по над 30 различни проекта в момента.

 

Клиенти: Daimler, BMW, Peugeot, Renault, Ford Motor Company, General Motors Corporation, VW Group, Honda, Mazda, Mitsubishi etc.

 

Продукти: Driver information products; Infotainment & connectivity products; Body electronics