Разширено търсене

Аутсорсинг на бизнес процеси

Успешни примери

« Обратно

Си Екс Джи ООД

Информация за компанията:

Си Екс Джи ООД е бързоразвиваща се аутсорсинг компания, която е работодател на над 130 служители, чийто брой нараства всеки ден. Нашият гъвкав, адаптивен и приспособим модел доказано постига резултати, като същевременно минимализира възможните разходи и рискове.

Когато стартирахме Си Екс Джи през 2010, се постарахме да съчетаем най-доброто от двата свята – този на аутсорсинга и този на стандартния бизнес модел. Тази комбинация е сърцевината на нашата дейност и до днес. Ние сме посветени на това да помагаме на нашите бизнес партньори, да оптимизираме техните разходи и работни процеси. В същото време даваме на партньорите си свободата да движат своя бизнес по свой собствен уникален начин – те имат правото да участват активно в подбора на персонал, да назначават свои мениджъри в аутсорснати екипи, сами да определят ключови показатели за ефективност, както и да поставят оценки на представянето на служители и екипи и да поемат пълен контрол над работната дейност в ключови моменти.

Си Екс Джи е член на Global Sourcing Association, Deutscher Outsourcing Verband и на Българската аутсорсинг асоциация.

Дейности: Аутсорсване на бизнес процеси, Пълна администрация на Човешките ресурси, Обслужване на клиенти, Кредитен контрол и управление, Събиране и въвеждане на данни, Изчистване на данни, NPS и изследване на пазара

Езици: Над 21 езика